Contul tau

RO / EN
Cod promo?
Twizy
Info
Locatiile TreeHouse - locatii de nunti in aer liber in natura - top locatii de nunta la padure-piscina

Jr- decorator- suport evenimente.

Job de weekend, satisfactii pentru o viata

Cine sutem si ce facem
La TreeHouse se combina in acelasi container spatiu-timp-trairi o multitudine de lucruri frumoase: natura pura, locatii ofertante, clienti frumosi, echipa ce lucreaza sub un moto simplu: „cu drag”. Aici veti gasi oameni frumosi si altfel, mirese cu o emotie rezonabila, nasi cu simtul umorului, invitati pusi pe distractie, muzica buna, farfurii placute ochiului si papilelor gustative.


Esti
energica, optimista, cu putere de munca, iti masori seriozitatea cu o clasa superioara mediei tinere de azi (scuze).
Iar daca vedem ca te pricepi la mai mult te vom provoca, pentru mai mult.
Daca ai lucrat deja si aranjamente florale si iti place atunci esti pe drumul cel bun pentru acest job. 
Vrei sa faci parte din echipa noastra de decorare sa acorzi suport pentru tot ceea ce inseamna implementarea decoratiunilor in ziua evenimentului? (mai mult...)
Cum
In zilele de weekend cand implementam kit-uri de decoratiuni si avem mare nevoie de tine pentru a realiza clipe memorabile pentru clientii nostri, te vom chema pentru 8 ore. Ne-ar place sa ne vedem saptamanal pentru ca asa vei sti din ce in ce mai bine ce trebuie facut dar vom putea discuta si alte variante.      

Motivatie
Iti promitem o munca placuta si interesanta fara a fi extrem de solicitanta si a carei corecta remunerare iti va asigura, cu doar 2 zile pe saptamana lucrate, un venit suplimentar. 
P.S.: scuze pentru adresarea la feminin este valabil si masculinul J

Pentru a aplica, re rugam sa ne trimiti Cv-ul tauDaca iti doresti un job de noapte si ai ceva exeprienta in managementul de venimente poti aplica si pentru Superviser evenimente.LOCATII DE NUNTA IN AER LIBER PENTRU NUNTI MEMORABILE

locatii de nunta in aer liber, in natura


Inchide