Contul tau

RO / EN
Cod promo?
Twizy
Info
Locatiile TreeHouse - locatii de nunti in aer liber in natura - top locatii de nunta la padure-piscina

Situatia declansata de Coronavirus - cum facem


Update 30 Martie 2020
1. Am activat astazi solutiile alternative pentru luna Mai; le procesam in cateva zile. Va multumim pentru suport si intelegere.
In 1-2 saptamani vom activa si optiunile alternative pentru luna Iunie. Va rugam mult pe voi cei cu evenimente in luna Iunie care inca nu ati ales o optiune alternativa, sa o faceti pentru a putea sa o procesam cand activam.
Totusi, pentru luna Iunie vom procesa cu o rezerva pentru ca speram ca vom putea face evenimentele din Iunie (tot aici intra si 30 si 31 Mai). 

2. Continuam in ritm  alert comunicarile individuale cu fiecare dintre voi. Avem ca obiectiv sa fixam solutii alternative pentru toata lumea chiar daca dorinta si speranta noastra este de a incepe cat mai curand evenimentele.  

Multumesc
Radu Gherasim 
----------------------------------
Conjunctura
Traversam cu totii o perioada dificila si nu avem informatii certe despre cum va evolua. Desigur ca ne dorim o imbunatatire rapida si speram sa impacteze cat mai putin evenimentele deja contractate. Sunt conditii pe care nimeni nu le-a anticipat si este rolul nostru ca impreuna sa gasim cai de a trece peste.
Primim si informatii pozitive: ca au dezvoltat o solutie de testare care va putea permite o testare mai rapida si in masa, ca se experimenteaza deja anumite tratamente care dau rezultate, ca odata cu venirea sezonului cald raspandirea se va tempera, ca se lucreaza deja la un vaccin.
In plus, avem avantajul ca locatiile TreeHouse beneficiaza de spatii generoase in aer liber. 

Factori cheie
V-ati imaginat un eveniment special, in mijlocul naturii, in locatii frumoase, perfect functionale si intretinute, proaspete si special decorate. Pentru aceasta lucram in mod constant si reinvestim fiecare euro incasat.
In fiecare an pe langa intretinerile curente avem si modernizari masive si imbunatatiri decorative. Acum 3 ani a fost momentul Garden, anul trecut am modernizat semnificativ Lagoon iar anul acesta a fost randul locatiei Forest. In plus, implementam imbunatatiri decorative in toate cele trei locatii.
Si in momentul de fata lucram cu 3 echipe pentru a fi gata la inceputul de sezon.
  
Asa cum stiti tipul nostru de business este diferit de restaurante, localuri, hoteluri, etc care beneficiaza de un flux constant de clienti 12 luni din an si 7 zile pe saptamana.
Noi inchiriem in exclusivitate pentru evenimente punctuale un numar extrem de restrans de zile dintr-un an, fiecare astfel de zi fiind foarte importanta. Dar pentru ca aceste zile sa fie minunate pentru voi lucram constant zi de zi tot timpul anului.  
Ne pregatim pentru acest sezon inca din Noiembrie si depunem eforturi constant pentru ca voi sa aveti locatii frumoase in ziua pe care ati contractat-o. Este vorba de oameni. salarii, modernizari, reparatii, dotari, timp investit etc. In plus numarul zilelor pe care le contractam in full season este extrem de limitat. Una dintre aceste zile este si ziua pe care am rezervat-o pentru voi de mai bine de un an. 

Intelegem perfect ca si pentru voi este o situatie dificila raportata la acest eveniment; v-ati facut planuri, ati angajat cheltuieli, ati trimis invitatii. Ne mentinem dorinta, speranta si disponibilitatea de a face impreuna un eveniment memorabil. Toate trei locatiile sunt in pregatire si vor fi si mai frumoase decat le-ati vazut la ultima vizita.

Solutii
De zile bune intoarcem pe toate fetele situatia curenta si incercam sa gasim alternative viabile.

Astfel, avem urmatoarele solutii pe care am incercat sa le facem cat mai bune pentru voi, oferind maxim din partea noastra date fiind toate cele mentionate mai sus.
Vom avea o abordare etapizata urmarind desigur situatia externa.


Va multumim mult celor care ati fost intelegatori cu noi in situatia curenta si ati luat deja optiunile de rezerva ofertate anterior.
Daca gasiti o optiune mai buna in cele listate mai jos, vom face acesta modificare fara probleme.  

Var 1. O alta optiune de data dupa cum urmeaza

1. O zi de vineri in 2020 sau 2021
- Pentru cei care au rezervari in zilele de sambata, vom restitui diferenta tarifara (vinerea este acelasi tarif ca duminica)
(restituirea se va face pana la sfarsitul anului 2020 daca evenimentul se va tine in 2020 sau pana la sfarsitul anului 2021 daca evenimentul se va tine in 2021)
- In plus, vom oferi kitul deco GRATUIT (atat pentru zilele de sambata cat si pentru cele de duminica)

2. O zi similara in sezonul extins (15 Oct 2020 -1 Mai 2021)

- Vom oferi kitul deco GRATUIT
- In plus va vom oferi aceeasi locatie doar pentru voi doi intr-o zi de vara (luni-joi)

3. O zi similara in sezonul 2021

Va fi necesar sa achitati o suma minimala astfel:
- Pentru cei care au rezervari sambata : 450 de euro la schimbarea datei si 450 de euro pana in luna Aprilie 2021
- Pentru cei care au rezervare intr-o zi de duminica: 250 de euro la schimbarea datei si 250 de euro pana in luna Aprilie 2021

Activarea
acestor variante se va face gradual, pe fiecare luna in parte, in functie de cum evolueaza stuatia din sezonul curent si in functie de disponibilitate.


Var2. Optiunea restituirii partiale.
Vom restitui 50% din suma achitata de voi peste avansul de 1000 de euro.
Aceste sume vor putea fi restituite in sezonul 2021 si doar in baza unui agrement ferm.
Aceasta oferta de restituire are o valabilitate limitata, ne rezervam dreptul de a o retrage in orice moment.
(Exemplu de calcul: total contract 4350 de euro. Diferenta in afara avansului este 3350 de euro - restituim 1675 de euro)

Toate aceste optiuni sunt valabile doar daca nu se poate realiza evenimentul in ziua stabilita.
Va rugam se evaluati variantele si sa ne trimiteti cat mai rapid optiunea voastra. Ne va ajuta sa facem o evaluare globala si totodata sa pregatim formalitatile pentru momentul in care vom activa optiunile.

Perioada care urmeaza va fi extrem de dificila pentru noi pentru ca va trebui sa gasim resurse pentru a sustine cheltuielile iar veniturile au scazut semnificativ.
Va rugam astfel sa ne sustineti catre companiile la care lucrati sau companii prietene sa-si organizeze la noi evenimente, desigur in masura in care va fi posibil.

Colegele mele, Ioana Vlasa 0733 981231 (pentru evenimentele de la Lagoon) si Oana Marinescu 0733 981231 (pentru Forest si Garden) va stau la dispozitie cu orice informatie si vor centraliza informatiile de la voi. 
Puteti trimite si email la info@treehouse.ro

Va multmim
Radu Gherasim  

 


LOCATII DE NUNTA IN AER LIBER PENTRU NUNTI MEMORABILE

locatii de nunta in aer liber, in natura


Inchide