Contul tau

RO / EN
Cod promo?
Info
Locatiile TreeHouse - locatii de nunti in aer liber in natura - top locatii de nunta la padure-piscina

Supervisor evenimente - summer job

Job de weekend, satisfactii pentru o viata

Cine suntem si ce facem.
La TreeHouse se combina in acelasi container spatiu-timp-trairi o multitudine de lucruri frumoase: natura pura, locatii ofertante, clienti frumosi, echipa ce lucreaza sub un moto simplu: „cu drag”. Aici veti gasi oameni frumosi si altfel, mirese cu o emotie rezonabila, nasi cu simtul umorului, invitati pusi pe distractie, muzica buna, farfurii placute ochiului si papilelor gustative.


Esti
 energic(a), optimist(a), cu putere de munca, echilibrat,  iti masori seriozitatea cu o clasa superioara mediei tinere de azi (scuze).
Ai deja experienta in domeniu, abilitati de comunicare cu clientii si totodata poti sa influentezi pozitiv si sa coordonezi echipa? - Pe tine te cautam. 
Iar daca vedem ca te pricepi la mai mult te vom provoca, pentru mai mult.
Vrei sa faci parte din echipa noastra si sa supervizezi buna desfasurare a evenimentelor noastre ? 
Cum

In zilele(noptile) de weekend (sambata si duminica si uneori vineri) de cand incepe evenimentul si pana se termina tu esti reprezentantul locatiei. Avem optiuni deschise si pentru cazul in care iti doresti un weekend liber.

 

Motivatie

Iti promitem o munca placuta si interesanta fara a fi extrem de solicitanta si a carei corecta remunerare iti va asigura, cu doar 2 zile pe saptamana lucrate, un venit suplimentar. 
Trimite cv la info@treehouse.roLOCATII DE NUNTA IN AER LIBER PENTRU NUNTI MEMORABILE

locatii de nunta in aer liber, in natura


Inchide