Contul tau

RO / EN
Cod promo?

Locatia TreeHouse Lagoon

la TreeHouse, locatia ta de nunta

TreeHouse Lagoon este locatia minunata pentru o nunta la piscina, in aer liber, in mijlocul naturii.

Piscina, ca punct de atractie
este pozitionata central si inconjurata de verdeata. Locatia se dezvolta frumos si in liziera padurii, spatiu primitor pentru mese sau zona de cocktail. Locatia de nunti in aer liber TreeHouse Lagoon aflata in lizira padurii, va ofera un cardu special pentru un eveniment in mijlocul naturii
Daca va ganditi sa includeti in conceptul vostru si un pool party, TreeHouse Lagoon este alegerea perfecta.
(100-200 de invitati)
Rezerva acum

Marturiile clientilor


Stii ca ai ales locul perfect pentru nunta ta, atunci cand nu mai vrei sa vizitezi alte locuri. V-am calcat pragul anul trecut si cumva, am stiut ca acolo ne vom petrece ziua nuntii, inca de cand am parcat. Apoi, am cunoscut-o pe Ioana, cea care avea un raspuns pozitiv la orice intrebare aveam. Cum sa nu vrei sa ramai intr-un loc care iti da incredere? Toti ne-au felicitat pentru locul ales si noua nu ne ramane decat sa va felicitam pe voi, ca faceti o treaba asa buna! A fost minunat, voi sunteti minunati si va multumim.

Florance

Nunta noastra a fost exact cum ne-am dorit, chiar peste asteptari. Invitatii au fost profund impresionati de locatie, am avut parte de un mix de eleganta si natura, noi ne-am simtit minunat. Totul s-a desfasurat conform planului. Angajatii extrem de atenti si primitori, recomand Treehouse cu caldura pentru orice eveniment important.  

Florenta M.


vezi mai multe
Rezerva acum

VEZI CELELALTE LOCATII DE EVENIMENTE TREEHOUSE:

TreeHouse Forest      TreeHouse Garden


Inchide