Contul tau

RO / EN
Cod promo?
Twizy
Info
Locatiile TreeHouse - locatii de nunti in aer liber in natura - top locatii de nunta la padure-piscina

Partener Zebra Catering

TreeHouse

Zebra ofera mancare gustoasa din ingrediente alese cu atentie si pregatite cu dragoste si pricepere in bucataria noastra. 

Locatiile TreeHouse - locatii de nunti in aer liber in natura - top locatii de nunta la padure-piscina

Testimoniale

Multumim pentru tot, toata lumea a laudat mancarea, totul a fost super. Multumim si va dorim numai bine!

Catalin Petica


Multumim si noi pentru tot. A iesit super mancarea si bar-ul, toata lumea a fost multumita.

Mircea si Elena


Buna, Adina, Multumim pentru mancarea savuroasa si prajiturile senzationale, toata lumea a fost in extaz. Din pacate s-a aruncat la final multa mancare, chiar daca a fost extrem de apreciata se pare ca nu au facut fata la atatea bunatati. Eu i-am sfatuit in avans sa vina pregatiti sa devoreze tot, asta este. Nu ezita sa apelezi la mine vreodata daca crezi ca te pot ajuta cu ceva. O saptamana excelenta, Elena

Elena Stanciu


Buna dimineata, Multumim din suflet inca odata pentru tot. A fost fix ceea ce ne-am dorit. Mult succes in continuare! Faceti o treaba extraordinara.

Ada si Cata


Buna Adina!!! Vroiam sa va multumim mult pentru ajutor si mancarea delicioasa!! A fost foarte frumos tot, personalul amabil si ne-am coordonat foarte bine cu tot!

Daca Loghin


Buna Adina, Vreau sa iti multumesc si eu pentru tot ce ati facut pentru noi! Imi dau sema ca a fost un efort major insa totul a iesit exact asa cum ne asteptam, adica excelent! :-) Multumim frumos!

Bogdan Ionescu

Inchide