1. veti fi contactati de catre partenerul de catering si urmeaza sa stabiliti o degustare si detaliile cu dansii (stabilirea meniului & degustarea efectiva)
2. detalii privind logistica: vesela, naproane/ fata de masa, servete, pahare, tacamuri
3. stabilirea timpilor de servire pentru (corelarea cu bandul) si dintre preparate (aperitiv, peste, sarmale, fel principal, tort/ sau bufet rece/ cald) - va recomandam ca timpii de servire dintre felurile de mancare sa nu fie mai mici de 1,5-2 ore
4. solicitarea informatiilor despre posibilitatea ofertarii altor servicii: lemonade bar, candy & fruit bar, cheese bar
5. stabilirea informatiilor privind personalul pentru servire: numar de ospatari la mese si barman/ barmani [recomandarea noastra este de 8 persoane (ITW)/ 10 persoane (Forest & Lagoon)/ la masa, in cazul in care veti avea mai putin recomandam sa povestiti si cu partenerul de catering]
6. modalitatea de plata si termenele
7. meniuri de rezerva in cazul in care veti avea 1-3 invitati care isi vor anunta prezenta in ultimul moment
8. meniuri speciale (pentru copii, pentru staff tehnic, meniuri vegetariene sau pentru persoane cu anumite restrictii alimentare)
9. stabilirea detaliilor cu partenerul de catering in cazul in care aduceti din exterior un alt furnizor pentru candy bar, prosecco bar, etc. (pahare, farfurii, clesti, servetele, etc.)
10. foarte important: modificarile de ultim moment, intre 1-5 zile inainte de eveniment trebuiesc comunicate astfel:
a. catre TreeHouse pentru a modfica setup-ul
b. catre partenerul de catering pentru a gasi solutii privind partea de meniuri
Recomandata pentru 150-200 de invitati
Recomandata pentru 50-180 de invitati
Recomandata pentru 100-200 de invitati
Recomandata pentru 50-120 de invitati